CSCS kártya magyarul

CSCS kártya magyarul (Construction Skills Health, Safety & Environment Test)

Az építő iparban dolgozóknak legyen az szak vagy segédmunkás, CSCS kártyára, amellyel igazolni tudják, hogy vizsgáztak baleset megelőzésből. Kevés angol nyelvtudással, lehet építkezéseken dolgozni, de a CSCS kártya nélkül ma már szinte lehetetlen hivatalos építkezésen dolgozni Angliában.

Eddig sokatoknak hatalmas problémát jelentett, mivel a tesztet angolul kellett kitölteni.
Ez a gond megoldódott már magyarul is vizsgázhattok.
A könyvet, amiből fel kell készülnötök a vizsgára ITT vehetitek meg és ITT tudsz a vizsgára is jelentkezni.
A vizsga 40 font.
A teszt 45 perces és 50 kérdésre kell válaszolni.
A vizsgád eredményét azonnal megtudod.
Ha telefonon szeretnél jelentkezni vizsgaidőpontra, ezen a telefon számon megteheted:

CSCS vizsgakérdések és válaszok magyarul + magyar nyelvű online felkészülési teszt

Plussz előny, hogy a Magyar nyelvű CSCS vizsgakérdéseket és válaszokat már meg lehet szerezni a tökéletes felkészülés érdekében.
Ráadásul, ha az alábbi email címen érdeklődsz, megtudhatod, hogy a CSCS kérdések és válaszok magyar verziója mellet még online elérést is kapsz (amit mellesleg tudomásunk szerint egyedül itt lehetséges), hogy gyakorold a vizsgát csakúgy, mintha az igazi vizsgán lennél.
Amennyiben szeretnéd a magyar nyelvű tananyagot és elérést az online teszthez, az email érdeklődéshez kattints IDE.
Sikeres vizsgázást és eredményes munkakeresést kívánunk!
Minden Facebookos megosztást köszönünk!
CSCS kártya magyarul

27 thoughts on “CSCS kártya magyarul

 • 2019-01-21 at 19:58
  Permalink

  Szia. Nekem friss vizsgam van telehandler dumper es loading showel categoriara. Ha szeretnek dolgozni akkor szuksegem lesz cscs kartyara. Melyik kartya kell nekem?-tudok e magyarul vizsgazni ra?-vannak e elerheto tesztek?

  Válasz
  • 2019-01-22 at 08:23
   Permalink

   Az a végzettségedtől függ. A következő linken leellenőrizheted melyik CSCS kártyára van szükséged: https://www.cscs.uk.com/card-finder/. Tudomásom szerint csak az alap CSCS vizsgát lehet magyarul csinálni. Viszont valószínű, hogy neked épp az kell.

   Válasz
 • 2018-08-07 at 18:56
  Permalink

  Sziasztok! Asztalosnak milyen cscs kartya kell? Koszi a valaszt.

  Válasz
 • 2018-04-19 at 18:51
  Permalink

  Sziasztok. Azt szeretném kérdezni valaki tudja e hogy melyik fajta kártyát kellene megcsinálom. Nehéz gépkezelő szakmában szeretnek elhelyezkedni. Köszönöm.

  Válasz
  • 2018-04-20 at 06:39
   Permalink

   Nehéz megmondani, mert munkakörtől is függ. Én megcsinálnám az alapot (zöldet), és majd az alkalmazó cég megmondja, hogy esetleg kell-e frissíteni egy magasabb szintűre.

   Válasz
 • 2018-01-03 at 20:14
  Permalink

  Helló!

  cpcs kártyához nem tudja valaki melyik cscs kártya kell?

  Válasz
  • 2018-01-04 at 05:18
   Permalink

   Az attól függ, hogy milyen környezetben fogsz dolgozni. Ezt leghamarabb a munkaadód tudná megmondani. Ha pl. építkezéseken leszel plant operator, akkor alap CSCS kártya kell, de ha metró alagútban, akkor már más CSCS kártya kell. Kérdezd meg a munkaadódat.

   Válasz
 • 2017-07-06 at 12:00
  Permalink

  Udv!
  Szobafesto Vallalkozokent szeretnek ervenyesulni
  Milyen vizsgak kellenek hozza?

  Válasz
  • 2018-01-04 at 05:14
   Permalink

   Amennyiben nem akarsz építkezéseken dolgozni, akkor semmilyen. Ha igen, akkor alap CSCS kártyára lesz szükséged.

   Válasz
    • 2018-03-27 at 19:55
     Permalink

     Az alap CSCS kártya a zöld. Ez segédmunkásoknak és alap szakmunkásoknak elég.

     Válasz
 • 2017-03-30 at 21:09
  Permalink

  Sziasztok!
  Nekem egy olyan kerdesem lenne ha mar leraktam a CITB vizsgat es kartyat szeretnek kapni de o kekik kell egy qualification szam vagy mi, amivel bizonyitom a szakkepesitesem azt hol tudom megszerezni? ( van europass bizonyitvanyom! )

  Válasz
  • 2017-03-31 at 06:50
   Permalink

   Tudni kéne, hogy pontosan mit kérnek tőled, de Angliában a szakmunkás szintű szakképzettséget RQF (Regulated Qualifications Framework), vagy NVQ (National Vocational Qualifications) szintekben mérik. Ezeken belül a képzettség szintjét számokkal jelölik, pl. NVQ 1, NVQ 2, vagy NVQ 3. Ezek a képzések hasonlók az OKJ-hez.

   Válasz
 • 2017-03-09 at 16:27
  Permalink

  Egy olyan kérdésem lenne hogy most szeretném elkezdeni a cscs kártya intézését ez nekem csak 40 fontomba kerül nem kell semmilyen más vizsgát letennem?

  Válasz
   • 2019-07-17 at 17:20
    Permalink

    Szeretnem kerni a tananyagot surgos

    Válasz
  • 2017-03-09 at 17:51
   Permalink

   Hogy milyen vizsgát kell letenned az attól függ, hogy mit akarsz dolgozni. CSCS-en belül is van több fokozat. Egyszerű építőipari tevékenységhez elég az alap vizsga. Ha nem magánvállalkozó vagy, hanem valakinek dolgozol, akkor tőle kérdezd, hogy melyik vizsga kell neked.

   Válasz
 • 2017-01-23 at 12:31
  Permalink

  Sziasztok!
  Érdeklődni szeretnék hogy cscs test tananyagot magyarul hogyan tudom beszerezni? Előre is köszönöm

  Válasz
  • 2017-01-25 at 05:02
   Permalink

   Szia, CSCS TESZT MAGYARUL építőiparban dolgozók számára
   A Magyar nyelvű CSCS vizsgakérdéseket és válaszokat itt igényelheted: amagyaroklondonban@gmail.com
   Ára 15 font.
   Ráadásul, a CSCS kérdések és válaszok magyar verziója mellet még online elérést is kapsz (amit mellesleg tudomásunk szerint egyedül itt lehetséges), hogy gyakorold a vizsgát csakúgy, mintha az igazi vizsgán lennél.

   Válasz
 • 2016-11-28 at 12:18
  Permalink

  Udv , az lenne a kerdesem, hogy nekem tended iskolai vegzetsegem nincs a szakmabol de dolgoztam tobb evet epitoi iparba angliaba elek mar es kelene a cscs card . Iskolai vegzetseg nelkul is letehetem a vizsgat ?

  Válasz
  • 2016-11-28 at 14:10
   Permalink

   Természetesen igen. az alap CSCS vizsga nincs végzettséghez kötve, bárki leteheti.

   Válasz
 • 2016-10-13 at 19:51
  Permalink

  Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy hamarosan készülök ki dolgozni és le kell tenni a CCNSG vizsgát! Az angolom nem a legerősebb, ezért ha valakinek meglenne a tanfolyam anyaga és vizsgakérdések nagyon hálás lennék érte! Illetve olyat is hallottam, hogy régebben létezett magyar nyelvű felkészítő dvd is! Én sajnos semmit nem találtam a neten. Előre is köszönök minden segítséget!

  Válasz
  • 2016-10-14 at 05:44
   Permalink

   Tudomásom szerint a CSCS-sel ellentétben a CCNSG-re nincs kiadott könyv, vagy egyéb írás, mert ezt nem otthon tanulod és csak vizsgázni mész be, hanem el kell menned egy 2 napos kurzusra, amely 2. napja végén vizsgázol. Sajnos az angolon kívül még csak lengyel nyelven lehet vizsgázni. Ha esetleg tévednék, és létezik Magyar nyelvű írott CCNSG tanagyag, küldjétek el nekünk, és megjelenítjük, hogy mindenki számára elérhető legyen.

   Válasz
   • 2016-10-14 at 05:53
    Permalink

    Ugyanakkor, a CCNSG megújító vizsgára van angol nyelvű nyomtatott tananyag: http://www.ccnsg.com/UserFiles/ccnsg-work-safety-handbook.pdf. Ez viszont csakis a megújító vizsgára vonatkozik. Ha úgy érzed, hogy segít, fordíttasd le. De az tuti, hogy ha először csinálod nem tudsz csak vizsgázni, hanem el kell menned az egész kurzusra.

    Válasz
 • 2016-10-03 at 19:37
  Permalink

  Sziasztok! Tud valaki segítséget adni nekem? Ugyanezt a vizsgát szeretném elvégezni, de nekem a CSCS nem jó, hanem (mivel villanyszerelő vagyok) az ECS-re lenne szükségem. Angolul találtam persze, de olyan szinten még nem megy sajnos a nyelv,… magyar tanulási és vizsgalehetőség kellene! Előre is köszönöm a választ. (linket, stb…) Üdv! István

  Válasz
 • 2016-07-28 at 14:00
  Permalink

  Szia , a link nem fog működni. Megkérdezhetem küldött anyagok tanulmányozására az én e-mail ?

  Válasz
  • 2016-07-28 at 19:36
   Permalink

   Igen, igazad van, az egyik link már elavult, de frissítettük, úgyhogy most már mindegyik CSCS link oda vezet, ahova kell.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .