Au Pair-t keresünk!

Barátságos kedves család London központhoz közeli környékén 2019. október 01.-től  keres segítséget két gyerek (2 és 18 hónapos) és egy barátságos kutya mellé. Főképpen a gyerekek felügyelete, és a házimunkában a segítés a feladat.

Hétköznapokon 10-19 óra között kéne együttműködni Anyukával, megosztva a feladatokat egymással, akinek napi 2-3 óra munkája is van, amihez alkalmazkodva rugalmasan kéne a gyerekekre felügyelni. Hétvégék szabadok.

Nem dohányzó, gyerek- és állatszerető, játékos, családba beilleszkedni tudó jelentkezőt várnánk, aki a házimunkában is járatos. Nem várunk el tökéletes nyelvtudást, de szerencsés ha alapfokon tudsz beszélni angolul – a család vegyesen használja a magyar és az angol nyelvet.

Vállaljuk a teljes ellátást (lakhatás saját szobában elhelyezéssel, 2 hét fizetett szabadságot egy évben, telefon/internet, és étkezés biztosított)

Kérjük küld el fényképes bemutatkozó soraidat, és jelöld meg a fizetési igényedet: Agnessumegi1986@hotmail.co.uk
Ha van még kérdésed keress: 00447809282889

Au pair munka Londonban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..